Over ons

TNO brengt de trends in arbeid in kaart. Daarbij kun je denken aan ontwikkelingen op het gebied van mentale gezondheid en stress, fysieke gezondheid, diversiteit, de invloed van digitalisering op werk en nog veel meer.

We doen dit met behulp van verschillende enquête onderzoeken, die tot de meest betrouwbare bronnen in Nederland behoren op het gebied van werk.

Onze data, de resultaten van onze onderzoeken, willen we met iedereen delen. Dit doen we onder andere met behulp van visualisaties, factsheets, rapporten en webinars die op deze website terug te vinden zijn. Dit doen we voor heel Nederland, maar ook op kleinere schaal voor sectoren en bedrijven.

Bijdrage rondom beeldschermwerk en sedentair gedrag
Factsheet over werkstress
Presentatie Liza van Dam op internationaal congres
Rapport burn-outklachten onder jonge werknemers
Factsheet NEA-COVID-19 onderzoek

Waar worden onze uitkomsten voor gebruikt?

Onze uitkomsten worden onder andere door de overheid gebruikt om keuzes te maken in beleid, maar ook bijvoorbeeld door journalisten om iets te kunnen zeggen over ontwikkelingen op het werk of de arbeidsmarkt. Ook worden de uitkomsten gebruikt door sectoren om aan de slag te gaan met hun problemen en gebruiken bedrijven deze informatie om zich te vergelijken met andere bedrijven in hun sector.

Bent u benieuwd wat TNO voor u of uw organisatie kan betekenen?

Neem voor zakelijke vragen contact op met ons via onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u een inhoudelijke vraag?

Bent u op zoek naar meer informatie over een van onze onderzoeken? Of heeft u een vraag over de website? Neem dan contact met ons op via ons algemene contactformulier.

Contact