Impact COVID-19 op werknemers: stand van zaken eind 2020 – Factsheet

De COVID-19 pandemie veranderde in 2020 het werkende leven van nagenoeg iedere werkende in Nederland. In deze factsheet worden een aantal van deze veranderingen uitgelicht. Hiervoor is voornamelijk gebruik gemaakt van de 2e meting van het NEA-COVID-19 onderzoek dat in november 2020 – ten tijde van de tweede golf – is uitgevoerd onder werknemers die eind 2019 aan de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden (NEA) hebben deelgenomen. Meer informatie over het NEA-COVID-19 onderzoek en de resultaten hiervan zijn te vinden op de onderzoekspagina.

In de factsheet zijn een aantal interactieve functies opgenomen. Bij een aantal blokjes ziet u een i-tje waar u op kunt klikken om aanvullende informatie zichtbaar te maken. Wanneer u uw muis verplaatst verdwijnt deze informatie weer en ziet u de volledige factsheet weer.

Deze interactieve functies werken als u – na het downloaden van de factsheet – deze opent in een Acrobat reader. Helaas werken deze interactieve functies niet als u de factsheet (na het downloaden) in de browser bekijkt.

Downloads

Gerelateerde pagina’s en downloads