How Am I Onderzoek

Via deze pagina kunt u meer informatie vinden over het HowAmI onderzoek “werken tijdens de Coronacrisis"

Blogs

Hoe organiseert u uw werk op dit moment? TNO doet onderzoek naar de effecten van de corona-maatregelen op het dagelijks leven en werk. In dit blog plaatsen we regelmatig updates en blogartikelen met resultaten, initiatieven en adviezen van experts.

Basisprincipes van thuiswerken

In plaats van je routines op het werk, ben je nu ineens thuis aan het werk. ’s Ochtends niet even rustig wakker worden tijdens de wandeling naar het openbaar vervoer, geen praatje bij de koffie-automaat, je vertrouwde werkplek is vervangen door de keukentafel en wellicht zijn er zorgtaken bijgekomen. Hoe zorg je dat je mentaal en fysiek fit blijft?

Het onderzoek

Hoe organiseert u uw werk op dit moment? TNO doet onderzoek naar de effecten van de corona-maatregelen op het dagelijks leven en werk. Welke maatregelen worden er genomen in bedrijven en wat zijn de effecten daarvan? Hoe veerkrachtig zijn we en welke creatieve initiatieven ontstaan er? Op basis van de resultaten worden adviezen geformuleerd en gedeeld om werknemers én werkgevers te helpen om zo goed mogelijk te blijven functioneren in deze crisis.

Het privacystatement

Lees meer over het privacystatement van het HowAmI onderzoek “werken tijdens de Coronacrisis".

Vraagteken

Frequently Asked Questions

We zullen op deze pagina antwoorden neerzetten op een aantal veelgestelde vragen over het HowAmI onderzoek “Werken tijdens de Coronacrisis". U kunt op deze pagina kijken of het antwoord op uw vraag wellicht hier tussen staat.